Nissan X-Trail, Mobil SUV Paling Tangguh Dan Nyaman

سه‌شنبه 14 دی 1395 ساعت 11:28
Nissan X-Trail, Mobil Suv Paling Tangguh Dan Nyaman Vi giver tilstedeværelsen vejen sejr til Rogue. For sikkerhed, valget er uafgjort. Begge har været nedbrud testet af regeringen og Insurance Institute. Den RAV4 fik en lavest mulig "Poor" på sin lille overlap frontal-offset test af Insurance Institute for Highway Safety (IIHS), når det først dukkede op i denne nye generation, men har siden afhjælpes dette spørgsmål.

MobilNissanSketch-Dipopedia


Det Rogue aced denne test. Begge har næsten identiske nedbrud testresultater fra både IIHS og National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), og er begge Top Safety Picks og 4-stjernede vindere. Afsluttende Bemærkninger om 2015 Rogue vs 2015 RAV4. Den endelige sammenligning kommer ned til, hvad du har brug for ud af en lille crossover. Nissan X-Trail, Mobil Suv Paling Tangguh Dan Nyaman

For de fleste, vi føler, at Rogue vil være det bedste valg. Pålidelighed er om det samme, i henhold til både JD Power and Consumer Reports. Den Rogue har haft en tilbagekaldelse mens RAV4 har haft tre (ingen relation til Takata airbags). Endelig MSRP for Rogue er omkring $ 3000 billigere end det er for RAV4, selv når tilsvarende materiel er installeret.

Den Rogue tilbyder flere sikkerhedsfunktioner og teknologi end den RAV4 så godt. Så samlet, vi føler, at det er en bedre værdi proposition for familien køber. Vær venlig ikke at justere dine skærme. Hvad du ser, er ægte.
برچسب‌ها: MobilNyaman، MobilPalingTangguh، MobilSUV
نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.